Dankzij onze flexibele financiële pakketten en verzekeringsoplossingen op maat kunt u investeren in apparatuur en deze investering beschermen.

financieringsoplossingen

financieringsoplossingen

Slim gedacht

Wij begrijpen uw bedrijf. Daarom zijn onze financiële oplossingen slim en flexibel. En zorgen ze ervoor dat u uw kredietfaciliteiten bij de bank niet hoeft aan te spreken.

Meer informatie over onze financieringsoplossingen
verzekeringsoplossingen

verzekeringsoplossingen

Eersteklas bescherming

Neem geen risico's wanneer u de financiële toekomst van uw bedrijf moet beschermen

Meer informatie over onze verzekeringsoplossingen

financieringsoplossingen

financiële lease

Financiële lease

De vrijheid om te kopen

Bij een financiële lease betaalt Volvo Financial Services uw voertuig of machine aan de dealer. De truck en de leasing activeert u op uw eigen balans. Aan het eind van het contract heeft u de keuze om het voertuig of de machine al dan niet te kopen. Verzekering en een reparatie- & onderhoudscontract kunnen in de overeenkomst worden inbegrepen.

flexirent

Flexirent

De zorgeloze oplossing

Geen afschrijvingsrisico's. Geen verkooprisico's. Geen kopzorgen. Omdat u uw machine huurt. En omdat de machine niet op uw balans staat, worden de maandelijkse betalingen als kosten geboekt. Na afloop van de overeenkomst kunt u de machine gewoon bij ons terugbrengen. Wij verzorgen dan de rest. Verzekering en een reparatie- & onderhoudscontract kunnen in de overeenkomst worden inbegrepen.

verzekeringsoplossingen

omnium

omnium

Veilig gevoel

Laat uw bedrijf niet om zeep helpen door pech. Voor schade die u niet bij een derde partij kunt claimen, kiest u voor onze eersteklas bescherming tegen schade, diefstal, brand en vandalisme. Afgestemd op de constructie, bouw- en grondverzetbedrijven. Precies de dekking die u nodig heeft. Niets meer. En niets minder.

burgerlijke aansprakelijkheid

burgerlijke aansprakelijkheid

Absolute bescherming

Deze verzekering is wettelijk verplicht om anderen te beschermen tegen mogelijke schade die u veroorzaakt. Omdat ongevallen nu eenmaal gebeuren. Maar als ze plaatsvinden, vrijwaart onze burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering u van claims van anderen. Vraag naar onze gecombineerde BA/Omnium-dekking om uw bedrijf volledig te beschermen.

GAP-verzekering (boekwaarde-marktwaarde verzekering)

GAP-verzekering (boekwaarde-marktwaarde verzekering)

Een zorgeloos gevoel

Het ergste kan gebeuren: uw machine wordt gestolen of is een totaal verlies. Dan dekt de verzekering de huidige marktwaarde van de machine. Dat bedrag is vaak minder dan de uitstaande restschuld voor uw financiering. Met onze GAP-verzekering (Guaranteed Asset Protection) zorgt u ervoor dat u uw uitstaande restschuld kunt betalen. Verkrijgbaar op onze financieringscontracten.

Aanvullende verzekeringen

Aanvullende verzekeringen

Afgestemd op uw behoeften

We bieden een aanvullende reeks verzekeringsmogelijkheden voor uw bedrijf. Afgestemd op uw behoeften, ontwikkeld door deskundigen uit de sector. Neem contact op met onze specialisten voor een verzekeringsoplossing op maat. Omdat we begrijpen wat belangrijk is in de bouwsector.

Volvo Financial Services geeft geen BTW- of accountancyadvies. Klanten dienen hiervoor hun financieel adviseur of accountant te raadplegen voor persoonlijk advies.

wilt u meer weten?

Wilt u meer weten?

Onze financiële en verzekeringsspecialisten zullen hun uiterste best voor u doen en alle mogelijkheden bestuderen.

Contact opnemen