We zijn onderdeel van de Volvo Group en de financiële tak van een van 's werelds vooraanstaande fabrikanten van transportoplossingen.

Volvo Financial Services biedt een volledige reeks financiële diensten voor trucks, bouwmachines, bussen en de scheepvaart. Volvo Financial Services biedt met name ondersteuning voor Volvo Trucks, Volvo Construction Equipment, Volvo Bus, Mack Trucks, Renault Trucks, UD Trucks, SDLG en Eicher.

Volvo Financial Services is opgericht in 2001 en het hoofdkantoor is gevestigd in Greensboro, North Carolina, USA. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 1400 medewerkers en verzorgt financiering en verzekering voor klanten in meer dan 40 landen.

Door onze respectvolle en stimulerende cultuur zijn we een uitstekende werkgever in onze branche en de eerste keuze voor financiering voor klanten en dealers van de Volvo Group. We zijn een wereldwijde organisatie, maar maken bij de uitvoering ook gebruik van lokale expertise. We streven naar het ontwikkelen en onderhouden van langdurige relaties in de hele bedrijfscyclus.

Volvo Group

Volvo Group

Volvo Financial Services maakt deel uit van de Volvo Group, een van 's werelds vooraanstaande fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines en aandrijfsystemen voor scheepvaart- en industriële toepassingen.

Lees meer over de Volvo Group
Stuur je eigen toekomst

Stuur je eigen toekomst

We werken samen als één team aan hetzelfde doel en streven ernaar om onze prestaties naar het volgende niveau te tillen – bij alles wat we doen. We bieden een uitdagende en opwindende werkplek met interessante loopbaanmogelijkheden voor medewerkers die zich graag willen ontwikkelen.

Bezoek onze loopbaanpagina